site.btaУдължен е срокът за кандидатстване в първото издание на конкурс за иновации у нас до 28 май

Удължен е срокът за кандидатстване в първото издание на конкурс за иновации у нас до 28 май
Удължен е срокът за кандидатстване в първото издание на конкурс за иновации у нас до 28 май
Снимка: Schwartz IT България

Организаторите на Innovation Awards обявиха удължаване на крайния срок за подаване на кандидатури в конкурса до 28 май 2025 г. Решението е взето в отговор на нарастващия интерес и желанието на повече иноватори да се включат в надпреварата и да представят своите проекти и разработки в областта на технологиите, киберсигурността, устойчивото развитие и социалните иновации. Желаещите да участват могат да попълнят онлайн формуляр на www.innovision.bg, съобщиха от организаторите на конкурса "Шварц АйТи България" (Schwartz IT България). 

Категориите за участие са "Innovision in Technology" за технологии с потенциал за трансформация на бизнес процеси и обществени практики; "Innovision in Cybersecurity" за решения за повишаване на дигиталната сигурност; "Innovision in Sustainability" за проекти с фокус върху устойчиво развитие и екологични практики и "Human Innovision" за социални инициативи с принос към образованието и развитието на таланти.

Проектите ще бъдат разглеждани от независимо жури, включващо специалисти от технологичния и бизнес сектори. Сред критериите за оценка са иновационният потенциал - оригиналност и новаторство; въздействие и приложимост - реални ползи за индустрията и обществото; ефективност на изпълнението - техническа осъществимост и реализиране на идеята и устойчивост - екологична и социална отговорност.

Победителите ще бъдат обявени по време на официална церемония на 10 юни 2025 г. в Planet Schwarz Tech Theater.  

Те ще получат специално изработени отличия, символ на технологично и социално визионерство, посочват в съобщението си от организаторите.

/ВЙ/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 00:21 на 17.05.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация