site.btaЦенители на автентичните ястия се събраха на първия кулинарен фестивал "Вкусни плевенски гозби"

Пържени "Райдуше", Паприкаш с пушено месо и галушки, агнешка чорба по Ясенски, качамак, яйца с лук, пресол от риба, лютика, овча яхния и много други вкусни изкушения опитаха посетителите на първия кулинарен фестивал "Вкусни плевенски гозби".

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ХТ/

В допълнение

Избиране на снимки

Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.

Изтегляне на снимки

Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 01:23 на 17.05.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация