Стара Загора - „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ - кулинарен форум

Стара Загора - „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ - кулинарен форум
Стара Загора ( 8 февруари 2025) От днес Стара Загора е домакин на третото издание на национален кулинарен форум за модерна кухня „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ 2025. По време на него водещи кулинари показват алтернативни концепции и техники на готвене.
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)

Стара Загора - „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ - кулинарен форум
Стара Загора ( 8 февруари 2025) От днес Стара Загора е домакин на третото издание на национален кулинарен форум за модерна кухня „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ 2025. По време на него водещи кулинари показват алтернативни концепции и техники на готвене. На снимката (от ляво надясно): един от организаторите шеф Тони Иванов, зам.-кметът Милена Желева и шев Петър Йоргов, другият организатор.
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)

Стара Загора - „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ - кулинарен форум
Стара Загора ( 8 февруари 2025) От днес Стара Загора е домакин на третото издание на национален кулинарен форум за модерна кухня „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ 2025. По време на него водещи кулинари показват алтернативни концепции и техники на готвене.
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)

Стара Загора - „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ - кулинарен форум
Стара Загора ( 8 февруари 2025) От днес Стара Загора е домакин на третото издание на национален кулинарен форум за модерна кухня „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ 2025. По време на него водещи кулинари показват алтернативни концепции и техники на готвене.
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)

Стара Загора - „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ - кулинарен форум
Стара Загора ( 8 февруари 2025) От днес Стара Загора е домакин на третото издание на национален кулинарен форум за модерна кухня „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ 2025. По време на него водещи кулинари показват алтернативни концепции и техники на готвене.
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)

Стара Загора - „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ - кулинарен форум
Стара Загора ( 8 февруари 2025) От днес Стара Загора е домакин на третото издание на национален кулинарен форум за модерна кухня „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ 2025. По време на него водещи кулинари показват алтернативни концепции и техники на готвене.
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)

Стара Загора - „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ - кулинарен форум
Стара Загора ( 8 февруари 2025) От днес Стара Загора е домакин на третото издание на национален кулинарен форум за модерна кухня „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ 2025. По време на него водещи кулинари показват алтернативни концепции и техники на готвене.
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)

Стара Загора - „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ - кулинарен форум
Стара Загора ( 8 февруари 2025) От днес Стара Загора е домакин на третото издание на национален кулинарен форум за модерна кухня „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ 2025. По време на него водещи кулинари показват алтернативни концепции и техники на готвене.
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)

Стара Загора - „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ - кулинарен форум
Стара Загора ( 8 февруари 2025) От днес Стара Загора е домакин на третото издание на национален кулинарен форум за модерна кухня „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ 2025. По време на него водещи кулинари показват алтернативни концепции и техники на готвене.
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)

Стара Загора - „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ - кулинарен форум
Стара Загора ( 8 февруари 2025) От днес Стара Загора е домакин на третото издание на национален кулинарен форум за модерна кухня „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ 2025. По време на него водещи кулинари показват алтернативни концепции и техники на готвене.
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)

Стара Загора - „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ - кулинарен форум
Стара Загора ( 8 февруари 2025) От днес Стара Загора е домакин на третото издание на национален кулинарен форум за модерна кухня „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ 2025. По време на него водещи кулинари показват алтернативни концепции и техники на готвене.
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)

Стара Загора - „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ - кулинарен форум
Стара Загора ( 8 февруари 2025) От днес Стара Загора е домакин на третото издание на национален кулинарен форум за модерна кухня „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ 2025. По време на него водещи кулинари показват алтернативни концепции и техники на готвене.
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)

Стара Загора - „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ - кулинарен форум
Стара Загора ( 8 февруари 2025) От днес Стара Загора е домакин на третото издание на национален кулинарен форум за модерна кухня „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ 2025. По време на него водещи кулинари показват алтернативни концепции и техники на готвене.
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)

Стара Загора - „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ - кулинарен форум
Стара Загора ( 8 февруари 2025) От днес Стара Загора е домакин на третото издание на национален кулинарен форум за модерна кухня „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ 2025. По време на него водещи кулинари показват алтернативни концепции и техники на готвене.
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)

Стара Загора - „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ - кулинарен форум
Стара Загора ( 8 февруари 2025) От днес Стара Загора е домакин на третото издание на национален кулинарен форум за модерна кухня „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ 2025. По време на него водещи кулинари показват алтернативни концепции и техники на готвене.
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)

Стара Загора - „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ - кулинарен форум
Стара Загора ( 8 февруари 2025) От днес Стара Загора е домакин на третото издание на национален кулинарен форум за модерна кухня „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ 2025. По време на него водещи кулинари показват алтернативни концепции и техники на готвене.
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)

Стара Загора - „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ - кулинарен форум
Стара Загора ( 8 февруари 2025) От днес Стара Загора е домакин на третото издание на национален кулинарен форум за модерна кухня „Chef's Secrets - Еволюция на вкуса“ 2025. По време на него водещи кулинари показват алтернативни концепции и техники на готвене.
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Стара Загора Павлина Дудева (ПБ)
Избиране на снимки
Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.
Изтегляне на снимка
Моля потвърдете изтеглянето на снимката/ите
















