site.btaКак се прави високотехнологично производство на риба и аквакултури в България разказа предприемачът Стоян Иванов

Снимка: Ивона Величкова/БТА
Макар Стоян Иванов да смята рибовъдството за най-тежкото животновъдство, той вече 18 години търси правилния подход в него. Така към днешна дата предприятието му "Аквафиш Пазарджик" има две ферми със затворен цикъл на производство в района на

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/СС/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 05:43 на 30.06.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация