site.btaСкритите разходи на световните хранително-вкусови системи струват поне 10 трилиона долара, според анализ

Снимка: Мартина Ганчева/БТА, архив
Настоящите хранително-вкусови системи налагат огромни скрити разходи за нашето здраве, околна среда и общество, еквивалентни на най-малко 10 трилиона долара годишно, според новаторски анализ на Организацията по прехрана и земеделие на ООН (ФАО),

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/СЛС/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 17:58 на 10.12.2025 Новините от днес

Боян Петров, Радостина Спасова, Димитър Митев, Айлин Джелилова, Петя Манолова, Мая Благова, Татяна Мънкова, Росен Николов, Иво Иванов, Станислав Начев и Димитър Фролошки са оправдани окончателно по обвинението за участие в ОПГ за укриване на данъчни задължения

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация