site.btaХранително-вкусовата индустрия и нейното бъдеще ще бъдат обсъдени на конференция в София

Хранително-вкусовата индустрия и нейното бъдеще ще бъдат обсъдени на конференция в София
Хранително-вкусовата индустрия и нейното бъдеще ще бъдат обсъдени на конференция в София
Снимка: Владимир Шоков/БТА, архив

Традиционният Ден на хранително-вкусовата промишленост в България и 20-ата Юбилейна научно-практическа конференция на тема "Хранителната индустрия в България - настояще и бъдеще" ще се проведат днес от 10:30 часа в Парк хотел "Москва", София, съобщиха организаторите от Съюза по хранителна промишленост (СХП).

По време на събитието ще бъдат връчени и наградите от националния конкурс на СХП "Хранително-вкусовата промишленост - нови продукти и технологии 2023 година".

Тематичните направления на събитието ще бъдат хранително-вкусовата индустрия в България; бъдещето на храната; Зелената сделка – европейски и световни предизвикателства; биологичното производство в България; програми и проекти в помощ на бизнеса, човешките ресурси в хранително-вкусовата промишленост; науката и промишлеността - партньорство, условие за напредък.

Целта на организаторите е конференцията да се превърне в открит форум за дискусии, въпроси и отговори, вълнуващи участниците.

/ЕС/

news.modal.header

news.modal.text

Към 11:17 на 01.06.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация