site.btaREFAN - златно сърце, златна козметика, златна хубост

BOBSTH 10:39:01 13-12-2018
AM1038BO.001
/ПП/REFAN - награда "Златно сърце"

REFAN - златно сърце,
златна козметика,
златна хубост


Водещата световна марка REFAN приключва годината със серия от признания за иновативната си дейност и добротворчеството си. Компанията с повече от 400 бутика в над 30 държави на 5 континента получи наградата "Златно сърце" за активна социална политика и инвестиции в обществото в Категория "Корпоративен гражданин". И това далеч не е първото отличие за подкрепата на много каузи със социален и обществено значим характер.
От "Рефан България" са подкрепили повече от 300 спортни, социални, културни и здравни инициативи само през последната година. И това бе основният аргумент за организаторите от списание и клуб Business Lady да връчат на пловдивската фирма почетния приз.
REFAN е четирикратен носител на Forbes Business Awards, на световно отличие в Париж за "Глобални постижения за повишаване на качеството на предлаганите продукти и услуги" от Global Trade Leaders' Club, на Европейското отличие за качество и бизнес престиж - Golden European Award, както и на приза "Най-добър български франчайзинг в Европа". Така че съвсем логично идва признанието, което компанията получи при връчването на престижните награди Balkan Awards for Tourism Industry /наричани още "Туристическите Оскари"/ - за Иновации в туристически продукти. На тържествената церемония всеки от гостите получи комплимент от REFAN - комплект от козметичната серия с натурални съставки "Olive".
С ароматни подаръци бяха зарадвани и участничките в традиционния вече конкурс "Мис Студентка". Красивите момичета получиха козметика с екстракт от безценните плодове на Годжи бери, както и парфюмното бижу REFAN GOLD EAU DE PARFUM, като по този начин пловдивската компания за пореден път доказа, че подкрепя младите хора и техните амбиции.
/АМ/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 22:47 на 02.09.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация