Екологични продукти в академична обстановка

site.btaСтуденти от Тимишоара популяризират гастрономията като нематериално наследство

Снимки: Мартина Ганчева - БТА
Готварски работилници и дегустация на храни имаше днес в Политехническия университет на Тимишоара. Жителите и гостите на румънския град имаха възможност да опитат местни продукти от малки производители да разговарят със студенти от учебното заведение за здравословна храна.

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ВН/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 01:43 на 20.07.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация