site.btaНаучен анализ показа, че в ресторантите, които предлагат хляб и алкохол преди основното ястие, се поръчва повече храна

Научен анализ показа, че в ресторантите, които предлагат хляб и алкохол преди основното ястие, се поръчва повече храна
Научен анализ показа, че в ресторантите, които предлагат хляб и алкохол преди основното ястие, се поръчва повече храна
Илюстрация: Пиксабей
Научни факти показват, че в ресторантите, които предлагат хляб и алкохол преди основното ястие, се поръчва повече храна, съобщи "Дейли мейл". Според американския невролог Даниъл Еймин това "предварително" ядене и пиене води до по-труден контрол на

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ВС/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 23:24 на 28.04.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация