site.btaПоследното издание на „Голямата маса“ тази година е на 20 септември

Последното издание на „Голямата маса“ тази година е на 20 септември
Последното издание на „Голямата маса“ тази година е на 20 септември
Последното, четвърто издание на „Голямата маса“ тази година е на 20 септември и кани всички на 120-метрова трапеза на ул. „Оборище”, визия – организатори

Последното, четвърто издание на „Голямата маса“ тази година е на 20 септември и кани всички на 120-метрова трапеза на ул. „Оборище”, информират организаторите.

Събитие ще се проведе в отсечката между улиците „Васил Априлов” и „Асен Златаров” с посланието, че в една общност се включват и чуждестранните съседи в лицето на представителните посолства. „Подготвена е богата творческа и образователна програма с безплатни работилници за най-малките членове на общността. Детска архитектурна работилница, арт ателие с Мартин Генадиев, час по френски език с Френския институт в България, работилница за цветни торти. Освен кулинарни и музикални преживявания, гостите ще могат да се потопят и в света на литературата чрез цветна аудиоточка и игра с награди. Любителите на софийските символи ще открият авторски сувенири от #soSofia, а The Sofianer ще представят pop-up изложба с нови корици“, разказват организаторите.

В музикалната програма са изпълненията на „Ива пее“, Jazzika trio, Албена Танева, ирландска музика и диско-фънк празника на „Ален мак“, парти с домакините от Flip Flop Bar – Stazz & Ihou, и младите таланти от „Зорница” с тяхната кауза да изградят първия и единствен музикален инкубатор за деца и младежи в София.

/ДД

/ТС/

Списание ЛИК

В допълнение

Избиране на снимки

Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.

Изтегляне на снимки

Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 08:24 на 02.10.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация