Food-Mozzarella Basics

Food-Mozzarella Basics
A dish of caprese salad, made with tomatoes, basil, olive oil and mozzarella, is displayed in New York on Aug. 17, 2017. (Cheyenne M. Cohen via AP)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА

Food-Mozzarella Basics
A meatball sub topped with mozzarella cheese is displayed in New York on Jan. 16, 2019. (Cheyenne M. Cohen via AP)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА

Food-Mozzarella Basics
A recipe for cherry tomato and mozzarella salad is displayed in New York in June 2019. (Cheyenne M. Cohen via AP)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА

Food-Mozzarella Basics
A recipe for cherry tomato and mozzarella salad is displayed in New York in June 2019. (Cheyenne M. Cohen via AP)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА

Food-Mozzarella Basics
This combination of images shows a variety of mozzarella products, from left, buffalo mozzarella (Mozzarella di Bufala), made from the milk of water buffalo, three packaged brands of mozzarella, and smaller balls called ovoline (“egg-size” in Italian). (Katie Workman via AP)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА

Food-Mozzarella Basics
A meatball sub topped with mozzarella cheese is displayed in New York on Jan. 16, 2019. (Cheyenne M. Cohen via AP)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Избиране на снимки
Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.
Изтегляне на снимка
Моля потвърдете изтеглянето на снимката/ите






A dish of caprese salad, made with tomatoes, basil, olive oil and mozzarella, is displayed in New York on Aug. 17, 2017. (Cheyenne M. Cohen via AP)