site.btaВ България произвеждаме едва 1,2 кг говеждо месо на човек от населението годишно, посочи изпълнителният директор на Националния съюз на говедовъдите

Снимка: Минко Чернев/БТА
Ние нямаме говеждо месо. Статистиката показва производство от 1,2 кг на човек от населението годишно в България. Общо произвеждаме 16-17 кг от всички видове животни, които отглеждаме в страната. Затова е съвсем нормално да се появяват развалени

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/СС/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 03:06 на 29.06.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация