site.btaНад 220 борци от 22 държави са заявили участие в турнира по борба "Петко Сираков - Иван Илиев"

Над 220 борци от 22 държави са заявили участие в турнира по борба "Петко Сираков - Иван Илиев"
Над 220 борци от 22 държави са заявили участие в турнира по борба "Петко Сираков - Иван Илиев"
Снимка: БТА

Над 220 борци от 22 държави са заявили участие в турнира по борба за юноши и девойки до 23 години "Петко Сираков - Иван Илиев". Схватките ще бъдат проведени в столичната зала "София" от петък до неделя (26-28 април). 

В надпреварата ще се включат състезатели от Грузия, Гърция, Унгария, Иран, Израел, Италия, Казахстан, Молдова, Република Северна Македония, Норвегия, Панама, Полша, Румъния, Сърбия, Словакия, Хърватия, Финландия, Франция, Швеция, Турция, Украйна и България.

Петко Сираков е олимпийски вицешампион от Мелбърн 1956 в борбата класически стил и световен първенец от Истанбул 1957 на 87 кг. Иван Илиев е световен шампион в свободната борба до 82 кг от 1969.

Програма на турнира:
25 април, четвъртък
16,30 - 17 ч Техническа конференция и жребий - FS - 61,70,79, 92 кг; GR - 55,63,72,82 кг; WW - 55,59,65,72 кг

26 април, петък 
10,30 - 14,00 ч елиминации и полуфинали: FS - 61,70,79, 92 кг; GR - 55,63,72,82 кг; WW - 55,59,65, 72 кг

14:00 ч.* Жребий FS - 57, 65, 74, 86; GR - 77, 87, 97, 130; WW - 57, 62, 68, 76 кг
16, 30 - 17:00 ч. Официално откриване

17:00 ч. Репешажи, финали, награждаване FS - 61,70,79, 92 кг; GR - 55,63,72,82 кг; WW - 55,59,65, 72 кг

27 април, събота
10,30 - 14,00 ч. Елиминации и полуфинали: FS - 57, 65, 74, 86; GR - 77, 87, 97, 130; WW - 57, 62, 68, 76 кг
14:00 ч.* Жребий - 97, 125; GR - 60, 67, кг; WW - 50, 53 кг

17,00 ч. Репешажи, финали, награждаване: FS - 57, 65, 74, 86; GR - 77, 87, 97, 130; WW - 57, 62, 68, 76 кг

28 април, неделя: 
10,30 ч. Елиминации, полуфинали, репешажи, финали и награждаване: FS - 97, 125; GR - 60, 67 кг; WW - 50, 53 кг

/ИК/

news.modal.header

news.modal.text

Към 08:10 на 29.05.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация