Министерство на младежта и спорта – Прессъобщение

site.btaММС: Заместник-министър Петър Младенов присъства на честването на 30 години от създаването на специалността „Педагогика на обучението по физическо възпитание“ към ПУ „Паисий Хилендарски“

ММС: Заместник-министър Петър Младенов присъства на честването на 30 години от създаването на специалността „Педагогика на обучението по физическо възпитание“ към ПУ „Паисий Хилендарски“
ММС: Заместник-министър Петър Младенов присъства на честването на 30 години от създаването на специалността „Педагогика на обучението по физическо възпитание“ към ПУ „Паисий Хилендарски“
Снимка: Министерство на младежта и спорта

Заместник-министърът на младежта и спорта Петър Младенов беше официален гост на тържествената церемония по повод 30-годишнината от създаването на специалността „Педагогика на обучението по физическо възпитание“ към Биологическия факултет на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

“Благодаря на преподавателите за тяхната всеотдайност – за това, че не само предават знания и умения, но и възпитават младите хора като отговорни личности“, заяви зам.-министър Младенов по време на церемонията”. 

Той допълни, че Министерството на младежта и спорта цени високо приноса на учебното заведение към развитието на образованието и спортните политики в България. „Вашата подкрепа за местния и националния спорт е от съществено значение“, допълни още Младенов.

Събитието се проведе в Спортна зала „Паисий Хилендарски“ в гр. Пловдив и събра представители на академичното ръководство, местната власт, преподаватели, студенти и гости.

В допълнение

Избиране на снимки

Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.

Изтегляне на снимки

Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 23:54 на 16.05.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация