site.btaКак класическият турски дюнер се обогатява с морски дарове в Истанбул и Анкара

Снимка: Пиксабей
Морските дарове все по-упорито заместват месните комбинации в най-популярната вкусотия на Турция - дюнерът. Към твърде популярните сандвичи с риба (балък екмек) и дюнерите с риба (балък дюнер) в последно време се присъедини и дюнерът с октопод. В

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/С-АМ/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 17:26 на 07.11.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация