site.btaНикола Попов ще ръководи срещата между Славия и ЦСКА-София от турнира за Купата на България

Никола Попов ще ръководи срещата между Славия и ЦСКА-София от турнира за Купата на България
Никола Попов ще ръководи срещата между Славия и ЦСКА-София от турнира за Купата на България
снимка: БТА, архив

Българският футболен съюз (БФС) обяви съдийските назначения за предстоящите срещи от 1/8-финалите в турнира за Купата на България.

Никола Попов ще бъде главен рефер на срещата между Славия и ЦСКА-София на 5 декември от 17:30 часа.

Съдийски назначения, 1/8-финали за Купата на България

5 декември 2023 г., вторник, 14:00 ч.
ПФК Арда Кърджали 1924 - ФК Литекс Ловеч
ГС: Георги Юлиянов Иванов    АС1: Петър Велизаров Митрев    АС2: Павлета Веселинова Рашкова
4-ти: Християна Красимирова Гутева          
СН:  Атанас Петров Бозев 
 
5 декември 2023 г., вторник, 17:30 ч.
ПФК Славия 1913 - ПФК ЦСКА-София ЕАД
ГС: Никола Антонов Попов    АС1: Иво Николаев Колев    АС2: Димитър Русенов Русев
4-ти: Владимир Вълков Вълков
СН: Антон Симеонов Генов
 
6 декември 2023 г., сряда, 14:30 ч.
ФК Хебър 1918 - ПФК Левски
ГС: Васимир Маруан Ел-Хатиб    АС1: Георги Пламенов Тодоров    АС2: Мартин Емилов Венев
4-ти: Станимир Лозанов Тренчев         
СН: Стоян Маринов Алексиев
 
6 декември 2023 г., сряда, 17:30 ч.
ПФК Лудогорец 1945 - ПФК Локомотив Пловдив 1926
ГС: Георги Милков Гинчев    АС1: Георги Йорданов Дойнов    АС2: Илиян Петров Капарашев
4-ти: Красен Иванов Георгиев                
СН: Борис Димитров Борисов     
 
7 декември 2023 г., четвъртък, 14:30 ч.
ФК ЦСКА 1948 - ПФК Берое - Стара Загора
ГС: Георги Николов Кабаков    АС1: Мартин Веселинов Маргаритов    АС2: Диян Христов Вълков
4-ти: Кристиян Николов Колев            
СН: Валентин Желев Добрев
 
7 декември 2023 г., четвъртък, 17:30 ч.
ФК Етър ВТ - ПФК Ботев АД
ГС: Волен Валентинов Чинков    АС1: Дениз Пиринов Соколов    АС2: Тодор Василев Вуков
4-ти: Васил Петров Минев    
СН: Милко Петков Николов

/КМ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 13:00 на 23.02.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация