site.btaКачамак, приготвен на място от музейни специалисти и царевични ястия опитаха гостите на царевичното парти в Исперих

Качамак, приготвен на място от музейни специалисти и царевични ястия опитаха гостите на царевичното парти в Исперих. Гъстата царевична каша отдавна е заела специално място в програмата на празника, организиран от Историческия музей в града.

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ХТ/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 16:18 на 11.10.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация