site.btaМляко или сладолед потушават най-добре парещия вкус от люта храна, установиха учени

Илюстрация: Пиксабей
Ледено студена вода е възможно най-лошият избор, ако сме „подпалили“ устата си с люто ястие, пише „Дейли мейл“. Това е установил екип от учени, начело с д-р Даниел Елдридж, старши преподавател по химия в Технологичния университет в Суинбърн,

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ХТ/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 06:07 на 04.07.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация