Генералният директор на ФАО на среща на бизнес федерациите на Г-7 в Рим:

site.btaПотенциалът на изкуствения интелект и дигиталната революция са от особена важност за трансформиране на световните хранително-вкусови системи

Потенциалът на изкуствения интелект и дигиталната революция са от особена важност за трансформиране на световните хранително-вкусови системи
Потенциалът на изкуствения интелект и дигиталната революция са от особена важност за трансформиране на световните хранително-вкусови системи
Снимка: Александра Антонова/БТА, архив
Изкуственият интелект и продължаващата дигитална революция неизбежно ще трансформират света и неговите хранително-вкусови системи. Това прави още по-неотложно трансформациите, които предизвикват, да са от полза за всички и да допринасят за

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ИЦ/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 00:00 на 18.05.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация