АПИ – Прессъобщение

site.btaАПИ: Отворени са ценовите оферти за проектиране при ремонта на над 65 км от път II-63 Перник - Стрезимировци

АПИ: Отворени са ценовите оферти за проектиране при ремонта на над 65 км от път II-63 Перник - Стрезимировци
АПИ: Отворени са ценовите оферти за проектиране при ремонта на над 65 км от път II-63 Перник - Стрезимировци

Отворени са ценовите оферти в обществената поръчка за изработване на технически проект за основен ремонт на 65,7 км от път II-63 Перник - Стрезимировци. Офертите са 6 и са на:

·      „ПЪТПРОЕКТ 2000“ ООД - 687 360 лв. без ДДС;

·    Обединение „Ий Кей Джей - Виа - Ей Джей“ ДЗЗД, в което са: „Ий Кей Джей България Кънсълтинг Енджиниърс“ ЕООД, „ВИА ПРО ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД и „Ей Джей Консулт“ ЕООД - 806 784 лв. без ДДС;

·    „ПЪТПРОЕКТ“ ЕООД - 768 996 лв. без ДДС;

·    Обединение „ППМ-ИНФРА“ ДЗЗД с участници: „ПРОДЖЕКТ ПЛАНИНГ ЕНД МЕНИДЖМЪНТ“ ООД и „ИНФРАКОНСТРУКТ“ ООД - 678 800 лв. без ДДС;

·    ДЗЗД „Транслогистика“, в което са: „ТРАНСКОНСУЛТ-22“ ЕООД и „ЛОГИСТИКА 21“ ЕООД - 865 392 лв. без ДДС;

·    „АЛВЕ КОНСУЛТ“ ЕООД  - 809 070 лв. без ДДС;

 

Пътят II-63 Перник - Стрезимировци не е основно ремонтиран от 40 години. В участъка от Брезник до Мещица са извършени строително-монтажни дейности през 2011 г., а отсечката от Трън до Забел е рехабилитирана през 2012 г. по Оперативна програма „Регионално развитие“. 

Срокът за изпълнение на проектантските дейности за трасето, което предстои да се ремонтира, е 120 дни. Проектирането е предвидено да се осъществи в три междинни етапа. Изработването на техническия проект е първата и задължителна стъпка преди предприемането на качествени строителни работи. Бъдещият изпълнител е необходимо да извърши пълни и детайлни инженерно-геоложки и хидрогеоложки проучвания за подготовката на проекта. Въз основа на готовия проект ще се определят конкретните строително-монтажни дейности, стойността и срокът им за изпълнение. 

 

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 18:20 на 11.08.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация