site.btaТехнология за намаляване на захарта в плодовите сокове разработиха австралийски учени 

Илюстрация: Пиксабей
Австралийската национална научна агенция е разработила нова технология за намаляване на нивата на захар в плодовите сокове с две трети, предаде Синхуа. В понеделник Организацията за научни и промишлени изследвания на Британската общност (CSIRO)

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ХК/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 08:28 на 18.07.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация