site.btaУчени ще изпробват устойчив ечемик за бъдещо производство на уиски

Снимка: Владимир Шоков/БТА, архив
Експерти по уиски ще тестват екологично отглеждан ечемик, за да се уверят, че е подходящ за употреба като съставна част от националната напитка на Шотландия, предаде ДПА. Изследователи от университета Хериот-Уат в Единбург провеждат тестове върху

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ИЦ/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 10:12 на 13.07.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация