site.btaОбщина Пловдив удължава с два дни срока на конкурса за млади предприемачи на Пловдив заради засилен интерес

Община Пловдив удължава с два дни срока на конкурса за млади предприемачи на Пловдив заради засилен интерес
Община Пловдив удължава с два дни срока на конкурса за млади предприемачи на Пловдив заради засилен интерес
Снимка: Община Пловдив

Удължава се срокът за участие в XVII издание на конкурса "Най-добър млад предприемач на град Пловдив" за 2025 година заради засиления интерес към тазгодишната надпревара, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.

“Искаме да дадем толеранс от още няколко дни на всеки, който желае да се включи, но се притеснява, че крайният срок го притиска”, заявява зам.-кметът по спорт, младежки дейности и социална политика Николай Бухалов, цитиран в съобщението.

Крайната дата за подаване на бизнес планове става 11 ноември, вторник, до 17:00 часа, на място в деловодството на Община Пловдив или по пощата, като важи датата на клеймото.

Конкурсът за най-добър млад предприемач на град Пловдив за 2025 година се организира от Община Пловдив, отдел „Спорт и младежки дейности“. Инициативата дава възможност за изява на всички български граждани от 18 до 35 години с постоянен или настоящ адрес на територията на Пловдив. Кандидатите разработват бизнес план до 25 страници. Идеите трябва да са реално осъществими. Към бизнес плана се прилага CV и информация за участие.

Жури от външни експерти, академични преподаватели, представители на студентските съвети, журналисти и представители на общинската администрация, оценява работите на участниците в два етапа. Отличават се четири най-добри бизнес концепции. Наградите са парични, за първо място - 10 000 лева, за второ – 6 000 лева, и по 3 000 лева за две трети места.

В началото на октомври конкурсът "Най-добър млад предприемач на град Пловдив" бе представен във ВУАРР - Пловдив

/ЛРМ/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 15:43 на 07.11.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация