site.btaВероятността яйце да се счупи е по-малка, ако то падне странично, установиха учени

Снимка: AP Photo/Erin Hooley, File
Вероятността яйцата да се счупят е по-малка, когато паднат настрани, сочат научни експерименти с над 200 яйца, съобщава АП. Какво означава това за най-добрия начин за счупване на яйце за закуска? Не много, тъй като счупването по средата е

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ХТ/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 15:55 на 06.07.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация