site.btaПониженото съдържание на захар в някои алкохолни напитки не ги прави по-здравословни

Пониженото съдържание на захар в някои алкохолни напитки не ги прави по-здравословни
Пониженото съдържание на захар в някои алкохолни напитки не ги прави по-здравословни
Снимка: АП
Пониженото съдържание на захар в някои алкохолни напитки не ги прави по-здравословни, съобщава „Дейли мейл“. Някои потребители погрешно вярват, че така приемат по-малко алкохол. Особено податливи на това внушение са младите жени.  Хората, приемащи

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ХТ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 12:31 на 29.05.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация