site.btaВисоки нива на омега-3 мастни киселини в храната могат да забавят белодробната фиброза

Високи нива на омега-3 мастни киселини в храната могат да забавят белодробната фиброза
Високи нива на омега-3 мастни киселини в храната могат да забавят белодробната фиброза
Снимка: Milk Street via AP
Храна с много омега-3 мастни киселини, като ядки и мазна риба, може да помогне да бъде забавено развитието на белодробната фиброза, съобщи ЮПИ, позовавайки се на американски учени. Белодробната фиброза е неумолимо и потенциално фатално заболяване,

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ХК/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 23:12 на 29.04.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация