Първомай - Винарна „Загрей“

Първомай - Винарна „Загрей“ - Татяна Стефанова
Първомай (26 септември 2025) Винарна „Загрей“ се намира край Първомай. Близо 120 ха са лозята на избата, засадени само с червени сортове - мавруд, сира, каберне совиньон и мерло. От 2010 лозята са сертифицирани като биологични. Винарната представлява модерен комплекс с капацитет 1200 тона грозде годишно, а за отлежаване на виното се използват 500 бъчви тип барик от странджански дъб. На снимката: главният технолог на винарната Татяна Стефанова.
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)

Първомай - Винарна „Загрей“ - Татяна Стефанова
Първомай (26 септември 2025) Винарна „Загрей“ се намира край Първомай. Близо 120 ха са лозята на избата, засадени само с червени сортове - мавруд, сира, каберне совиньон и мерло. От 2010 лозята са сертифицирани като биологични. Винарната представлява модерен комплекс с капацитет 1200 тона грозде годишно, а за отлежаване на виното се използват 500 бъчви тип барик от странджански дъб. На снимката: главният технолог на винарната Татяна Стефанова.
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)

Първомай - Винарна „Загрей“
Първомай (26 септември 2025) Винарна „Загрей“ се намира край Първомай. Близо 120 ха са лозята на избата, засадени само с червени сортове - мавруд, сира, каберне совиньон и мерло. От 2010 лозята са сертифицирани като биологични. Винарната представлява модерен комплекс с капацитет 1200 тона грозде годишно, а за отлежаване на виното се използват 500 бъчви тип барик от странджански дъб.
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)

Първомай - Винарна „Загрей“
Първомай (26 септември 2025) Винарна „Загрей“ се намира край Първомай. Близо 120 ха са лозята на избата, засадени само с червени сортове - мавруд, сира, каберне совиньон и мерло. От 2010 лозята са сертифицирани като биологични. Винарната представлява модерен комплекс с капацитет 1200 тона грозде годишно, а за отлежаване на виното се използват 500 бъчви тип барик от странджански дъб.
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)

Първомай - Винарна „Загрей“
Първомай (26 септември 2025) Винарна „Загрей“ се намира край Първомай. Близо 120 ха са лозята на избата, засадени само с червени сортове - мавруд, сира, каберне совиньон и мерло. От 2010 лозята са сертифицирани като биологични. Винарната представлява модерен комплекс с капацитет 1200 тона грозде годишно, а за отлежаване на виното се използват 500 бъчви тип барик от странджански дъб.
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)

Първомай - Винарна „Загрей“
Първомай (26 септември 2025) Винарна „Загрей“ се намира край Първомай. Близо 120 ха са лозята на избата, засадени само с червени сортове - мавруд, сира, каберне совиньон и мерло. От 2010 лозята са сертифицирани като биологични. Винарната представлява модерен комплекс с капацитет 1200 тона грозде годишно, а за отлежаване на виното се използват 500 бъчви тип барик от странджански дъб.
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)

Първомай - Винарна „Загрей“
Първомай (26 септември 2025) Винарна „Загрей“ се намира край Първомай. Близо 120 ха са лозята на избата, засадени само с червени сортове - мавруд, сира, каберне совиньон и мерло. От 2010 лозята са сертифицирани като биологични. Винарната представлява модерен комплекс с капацитет 1200 тона грозде годишно, а за отлежаване на виното се използват 500 бъчви тип барик от странджански дъб.
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)

Първомай - Винарна „Загрей“
Първомай (26 септември 2025) Винарна „Загрей“ се намира край Първомай. Близо 120 ха са лозята на избата, засадени само с червени сортове - мавруд, сира, каберне совиньон и мерло. От 2010 лозята са сертифицирани като биологични. Винарната представлява модерен комплекс с капацитет 1200 тона грозде годишно, а за отлежаване на виното се използват 500 бъчви тип барик от странджански дъб.
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)

Първомай - Винарна „Загрей“
Първомай (26 септември 2025) Винарна „Загрей“ се намира край Първомай. Близо 120 ха са лозята на избата, засадени само с червени сортове - мавруд, сира, каберне совиньон и мерло. От 2010 лозята са сертифицирани като биологични. Винарната представлява модерен комплекс с капацитет 1200 тона грозде годишно, а за отлежаване на виното се използват 500 бъчви тип барик от странджански дъб.
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)

Първомай - Винарна „Загрей“
Първомай (26 септември 2025) Винарна „Загрей“ се намира край Първомай. Близо 120 ха са лозята на избата, засадени само с червени сортове - мавруд, сира, каберне совиньон и мерло. От 2010 лозята са сертифицирани като биологични. Винарната представлява модерен комплекс с капацитет 1200 тона грозде годишно, а за отлежаване на виното се използват 500 бъчви тип барик от странджански дъб.
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)

Първомай - Винарна „Загрей“
Първомай (26 септември 2025) Винарна „Загрей“ се намира край Първомай. Близо 120 ха са лозята на избата, засадени само с червени сортове - мавруд, сира, каберне совиньон и мерло. От 2010 лозята са сертифицирани като биологични. Винарната представлява модерен комплекс с капацитет 1200 тона грозде годишно, а за отлежаване на виното се използват 500 бъчви тип барик от странджански дъб.
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)

Първомай - Винарна „Загрей“
Първомай (26 септември 2025) Винарна „Загрей“ се намира край Първомай. Близо 120 ха са лозята на избата, засадени само с червени сортове - мавруд, сира, каберне совиньон и мерло. От 2010 лозята са сертифицирани като биологични. Винарната представлява модерен комплекс с капацитет 1200 тона грозде годишно, а за отлежаване на виното се използват 500 бъчви тип барик от странджански дъб.
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)

Първомай - Винарна „Загрей“
Първомай (26 септември 2025) Винарна „Загрей“ се намира край Първомай. Близо 120 ха са лозята на избата, засадени само с червени сортове - мавруд, сира, каберне совиньон и мерло. От 2010 лозята са сертифицирани като биологични. Винарната представлява модерен комплекс с капацитет 1200 тона грозде годишно, а за отлежаване на виното се използват 500 бъчви тип барик от странджански дъб.
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)

Първомай - Винарна „Загрей“
Първомай (26 септември 2025) Винарна „Загрей“ се намира край Първомай. Близо 120 ха са лозята на избата, засадени само с червени сортове - мавруд, сира, каберне совиньон и мерло. От 2010 лозята са сертифицирани като биологични. Винарната представлява модерен комплекс с капацитет 1200 тона грозде годишно, а за отлежаване на виното се използват 500 бъчви тип барик от странджански дъб.
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)

Първомай - Винарна „Загрей“
Първомай (26 септември 2025) Винарна „Загрей“ се намира край Първомай. Близо 120 ха са лозята на избата, засадени само с червени сортове - мавруд, сира, каберне совиньон и мерло. От 2010 лозята са сертифицирани като биологични. Винарната представлява модерен комплекс с капацитет 1200 тона грозде годишно, а за отлежаване на виното се използват 500 бъчви тип барик от странджански дъб.
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)

Първомай - Винарна „Загрей“
Първомай (26 септември 2025) Винарна „Загрей“ се намира край Първомай. Близо 120 ха са лозята на избата, засадени само с червени сортове - мавруд, сира, каберне совиньон и мерло. От 2010 лозята са сертифицирани като биологични. Винарната представлява модерен комплекс с капацитет 1200 тона грозде годишно, а за отлежаване на виното се използват 500 бъчви тип барик от странджански дъб.
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)

Първомай - Винарна „Загрей“
Първомай (26 септември 2025) Винарна „Загрей“ се намира край Първомай. Близо 120 ха са лозята на избата, засадени само с червени сортове - мавруд, сира, каберне совиньон и мерло. От 2010 лозята са сертифицирани като биологични. Винарната представлява модерен комплекс с капацитет 1200 тона грозде годишно, а за отлежаване на виното се използват 500 бъчви тип барик от странджански дъб.
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)

Първомай - Винарна „Загрей“
Първомай (26 септември 2025) Винарна „Загрей“ се намира край Първомай. Близо 120 ха са лозята на избата, засадени само с червени сортове - мавруд, сира, каберне совиньон и мерло. От 2010 лозята са сертифицирани като биологични. Винарната представлява модерен комплекс с капацитет 1200 тона грозде годишно, а за отлежаване на виното се използват 500 бъчви тип барик от странджански дъб.
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)

Първомай - Винарна „Загрей“
Първомай (26 септември 2025) Винарна „Загрей“ се намира край Първомай. Близо 120 ха са лозята на избата, засадени само с червени сортове - мавруд, сира, каберне совиньон и мерло. От 2010 лозята са сертифицирани като биологични. Винарната представлява модерен комплекс с капацитет 1200 тона грозде годишно, а за отлежаване на виното се използват 500 бъчви тип барик от странджански дъб.
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)

Първомай - Винарна „Загрей“
Първомай (26 септември 2025) Винарна „Загрей“ се намира край Първомай. Близо 120 ха са лозята на избата, засадени само с червени сортове - мавруд, сира, каберне совиньон и мерло. От 2010 лозята са сертифицирани като биологични. Винарната представлява модерен комплекс с капацитет 1200 тона грозде годишно, а за отлежаване на виното се използват 500 бъчви тип барик от странджански дъб.
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)

Първомай - Винарна „Загрей“
Първомай (26 септември 2025) Винарна „Загрей“ се намира край Първомай. Близо 120 ха са лозята на избата, засадени само с червени сортове - мавруд, сира, каберне совиньон и мерло. От 2010 лозята са сертифицирани като биологични. Винарната представлява модерен комплекс с капацитет 1200 тона грозде годишно, а за отлежаване на виното се използват 500 бъчви тип барик от странджански дъб.
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)

Първомай - Винарна „Загрей“
Първомай (26 септември 2025) Винарна „Загрей“ се намира край Първомай. Близо 120 ха са лозята на избата, засадени само с червени сортове - мавруд, сира, каберне совиньон и мерло. От 2010 лозята са сертифицирани като биологични. Винарната представлява модерен комплекс с капацитет 1200 тона грозде годишно, а за отлежаване на виното се използват 500 бъчви тип барик от странджански дъб.
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)

Първомай - Винарна „Загрей“
Първомай (26 септември 2025) Винарна „Загрей“ се намира край Първомай. Близо 120 ха са лозята на избата, засадени само с червени сортове - мавруд, сира, каберне совиньон и мерло. От 2010 лозята са сертифицирани като биологични. Винарната представлява модерен комплекс с капацитет 1200 тона грозде годишно, а за отлежаване на виното се използват 500 бъчви тип барик от странджански дъб.
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)

Първомай - Винарна „Загрей“
Първомай (26 септември 2025) Винарна „Загрей“ се намира край Първомай. Близо 120 ха са лозята на избата, засадени само с червени сортове - мавруд, сира, каберне совиньон и мерло. От 2010 лозята са сертифицирани като биологични. Винарната представлява модерен комплекс с капацитет 1200 тона грозде годишно, а за отлежаване на виното се използват 500 бъчви тип барик от странджански дъб.
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)

Първомай - Винарна „Загрей“
Първомай (26 септември 2025) Винарна „Загрей“ се намира край Първомай. Близо 120 ха са лозята на избата, засадени само с червени сортове - мавруд, сира, каберне совиньон и мерло. От 2010 лозята са сертифицирани като биологични. Винарната представлява модерен комплекс с капацитет 1200 тона грозде годишно, а за отлежаване на виното се използват 500 бъчви тип барик от странджански дъб.
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Боян Ботев/БТА (ПБ)
Избиране на снимки
Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.
Изтегляне на снимка
Моля потвърдете изтеглянето на снимката/ите
























