site.btaПарижките готвачи подготвят изключително меню за спортистите по време на олимпийските игри във френската столица

снимка: AP Photo/Michel Euler
Дал от леща на главния готвач Шарл Гуилоа е едно от 550-е ястия, които ще бъдат сервирани на 15 хиляди спортисти на Олимпиадата в Париж, където до 40 тона храна ще бъдат приготвяни всеки ден с оглед на много различни вкусове и култури.

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ИК/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 23:12 на 29.06.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация