„Научно кафене - декември 2025 г. - фондация „Красива наука“
„Научно кафене - декември 2025 г. - фондация „Красива наука“
София (24 декември 2025) „Сарми с ориз и кисело зеле срещу водорасли и нахут? Коледното меню от бъдещето“ бе темата на декемврийското научно кафене на Фондация „Красива наука“ с технолога по храните инж. д-р Ивайла Сопотенска. Събитието откри Любов Костова (на снимката), съосновател на фондацията.
Снимка: Антоанета Маркова/БТА (ЛФ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Антоанета Маркова/БТА (ЛФ)
„Научно кафене - декември 2025 г. - фондация „Красива наука“
София (24 декември 2025) „Сарми с ориз и кисело зеле срещу водорасли и нахут? Коледното меню от бъдещето“ бе темата на декемврийското научно кафене на Фондация „Красива наука“ с технолога по храните инж. д-р Ивайла Сопотенска. Събитието откри Любов Костова, съосновател на фондацията.
Снимка: Антоанета Маркова/БТА (ЛФ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Антоанета Маркова/БТА (ЛФ)
„Научно кафене - декември 2025 г. - фондация „Красива наука“
София (24 декември 2025) „Сарми с ориз и кисело зеле срещу водорасли и нахут? Коледното меню от бъдещето“ бе темата на декемврийското научно кафене на Фондация „Красива наука“ с технолога по храните инж. д-р Ивайла Сопотенска. Събитието откри Любов Костова, съосновател на фондацията.
Снимка: Антоанета Маркова/БТА (ЛФ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Антоанета Маркова/БТА (ЛФ)
„Научно кафене - декември 2025 г. - фондация „Красива наука“
София (24 декември 2025) „Сарми с ориз и кисело зеле срещу водорасли и нахут? Коледното меню от бъдещето“ бе темата на декемврийското научно кафене на Фондация „Красива наука“ с технолога по храните инж. д-р Ивайла Сопотенска. Събитието откри Любов Костова, съосновател на фондацията.
Снимка: Антоанета Маркова/БТА (ЛФ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Антоанета Маркова/БТА (ЛФ)
„Научно кафене - декември 2025 г. - фондация „Красива наука“
София (24 декември 2025) „Сарми с ориз и кисело зеле срещу водорасли и нахут? Коледното меню от бъдещето“ бе темата на декемврийското научно кафене на Фондация „Красива наука“ с технолога по храните инж. д-р Ивайла Сопотенска. Събитието откри Любов Костова, съосновател на фондацията.
Снимка: Антоанета Маркова/БТА (ЛФ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Антоанета Маркова/БТА (ЛФ)
Избиране на снимки
Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.
Изтегляне на снимка
Моля потвърдете изтеглянето на снимката/ите