site.btaБелгийското крило Анисе Бру подписа договор за две години с Локомотив (София)

Белгийското крило Анисе Бру подписа договор за две години с Локомотив (София)
Белгийското крило Анисе Бру подписа договор за две години с Локомотив (София)
Белгийският футболист Анисе Бру днес беше представен като ново попълнение на Локомотив (София). снимка: ФК Локомотив София 1929

    Белгийското крило Анисе Бру официално е част от Локомотив (София). 25-годишният футболист подписа днес двугодишен договор с клуба, написаха "червено-черните" на официалната си страница.
    "Много съм щастлив, че съм в Локомотив. Знам, че това е един от клубовете с най-голяма история в България, нямам търпение да облека “червено-черната” фланелка и да покажа какво мога".
    Той беше един от тримата играчи, които караха дълги проби в "Надежда", така че вече се е адаптирал прилично.
    "Всички ме приеха много добре, отборът е много единен, а България малко прилича на Белгия, така че бързо се адаптирам. Аз вече се усещам като по-зрял и в годините играх с някои страхотни играчи, които много ми помогнаха. Вярвам, че винаги мога да нося опасност за съперника, когато стъпя на терена".
    Той е юноша на Гент, а за последно е носил екипа на втория отбор на Стандарт (Лиеж), който изпадна в белгийската трета лига. Също така в кариерата си е записал и 9 мача във втора гръцка лига за Аполон (Лариса), където се засила с халфа на Янтра 2019 (Габрово) Станислав Дюлгеров.
    "Мога да играя на двете крила, но се чувствам най-комфортно отдясно. Обичам да използвам скоростта и дрибъла си, за да правя пробиви и центрирания и да създавам положения за моите съотборници".
    След това като част от тържествата по повод 95-годишнината на Локомотив и допълни: "Много ми хареса атмосферата в неделя, нямам търпение да запиша първите си минути и да им покажа какво мога. Могат да бъдат сигурни, че ще тренирам здраво и заедно с отбора ще дадем всичко от себе си да ги зарадваме".

/АВ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 13:55 на 03.10.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация