site.btaОмега-3 мастните киселини, каквито има в рибата и рибеното масло, са свързани с доброто белодробно здраве, показа проучване

Снимка: АП
Проучване, подкрепено от Националните институти по здравеопазване, показа, че Омега-3 мастните киселини в рибата и рибеното масло, каквито има в рибата тон, сьомгата и сардините, изглеждат обещаващи за здравето на белите дробове, съобщи

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ХТ/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 05:11 на 13.07.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация