site.btaЯпонски учени създадоха електрически пръчици за хранене, които намаляват консумацията на сол

Снимка университет Мейджи
Японски изследователи са създали компютризирани пръчици за хранене, които подчертават соления вкус и така помагат да се намали приема на сол, съобщи Ройтерс.Иновативният прибор е създаден от проф.Хомей Мияшита от университета Мейджи и от специалисти

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ТС/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 01:39 на 20.07.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация