site.btaУчен разказа на малките посетители на Националния политехнически музей как се приготвя храната на космонавтите

Снимка: Ирина Симеонова, БТА
Учен разказа на децата, събрали се в Националния политехнически музей в Международния ден на авиацията и космонавтиката, как се приготвя храната на космонавтите. Д-р Николай Солаков от Института по криобиология и хранителни технологии (ИКХТ) към

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ХТ/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 02:30 на 16.07.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация