site.bta"Дните на кочанския ориз" отбелязаха началото на жътвата на основната земеделска култура в региона на Кочани

Снимка: Маринела Величкова, БТА
С ритуално жънене на първите оризови класове на оризищата в с. Моянци, според традицията, със сърп, започна последния ден от 32-то издание на „Дни на кочанския ориз”.

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/АГ/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 03:02 на 30.06.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация