site.btaФренски готвач спечели трета звезда "Мишлен" с традиционни ястия с риба и зеленчуци от собствената си градина

Френски готвач спечели трета звезда "Мишлен" с традиционни ястия с риба и зеленчуци от собствената си градина
Френски готвач спечели трета звезда "Мишлен" с традиционни ястия с риба и зеленчуци от собствената си градина
Александър Куйон се радва на третата си звезда "Мишлен" по време на церемонията, състояла се в Страсбург. Снимка: АП
С обикновена, традиционна кухня, включваща риби и пресни зеленчуци, френският кулинар Александър Куйон спечели трета звезда от справочника “Мишлен” за ресторанта си “Ла Марин” и стана единственият главен в страната, сдобил се с ценното признание

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/АКМ/

В допълнение

Избиране на снимки

Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.

Изтегляне на снимки

Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 21:36 на 12.05.2025 Новините от днес

Георг Георгиев на представянето на проекта на МВнР „Заедност на религиите и общностите в България: измерения на публичност и дипломация с универсална приложимост“: България притежава толерантност, израснала от векове на съвместно съществуване и взаимна адаптация

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация