site.btaNational Geographic обявява ново издание на своя фотоконкурс

National Geographic обявява ново издание на своя фотоконкурс
National Geographic обявява ново издание на своя фотоконкурс
National Geographic обявява ново издание на своя фотоконкурс, визия – National Geographic

National Geographic обявява ново издание на своя фотоконкурс. Хората със страст към фотографията ще имат възможност да участват, като подадат своя снимка в следните четири категории – „Животни“, „Мобилна фотография“, „Пейзажи“ и „От високо“. Процесът по подаване е отворен от началото на юни до 30 юли, съобщават организаторите.

В журито тази година са Димитър Караниколов – архитект и травъл фотограф, който пътува на специализирани фотографски експедиции в опит да заснеме автентични места и хора, и непознати гледни точки със своя дрон, Естер Хорват – сътрудник на National Geographic и фотограф за германския институт за полярни и морски изследвания „Алфред Вегенер“, с фокус върху документирането на изследвания на климата и научни експедиции, Иван Миладинов – фотограф, лектор и лицензиран планински водач с шест експедиции зад гърба си – пет зад полярния кръг и една в Хималаите, и проект за заснемане на всички 14 осемхилядници в света, и Ясен Тодоров – пилот и летателен инструктор, който се специализира във въздушна фотография, включваща както популярни, така и отдалечени части на света. Той е и концертен пианист, както и професор по музика в Сан Франциско. 

Кадрите на отличените ще бъдат публикувани в българското издание на списанието. Цялостният победител, избран от журито, ще има възможност да се отправи на 9-дневно пътешествие до Исландия

/ДД

/ХТ/

В допълнение

Избиране на снимки

Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.

Изтегляне на снимки

Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите

news.modal.header

news.modal.text

Към 11:15 на 24.10.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация