site.btaСедмото издание на Международното кулинарно състезание за деца "Като шеф готвачите" бе организирано от гимназия в Русе

Седмото издание на Международното кулинарно състезание за деца "Като шеф готвачите" бе организирано от гимназия в Русе
Седмото издание на Международното кулинарно състезание за деца "Като шеф готвачите" бе организирано от гимназия в Русе
Седмото издание на Международното кулинарно състезание за деца "Като шеф готвачите" бе организирано от гимназия в Русе. Снимка: МОН

Седмото издание на Международното кулинарно състезание за деца "Като шеф готвачите" бе организирано от Професионалната гимназия по туризъм "Иван П. Павлов" в Русе. В състезанието участваха 12 ученици в шест отбора от различни училища в Русе, Румъния и Молдова, съобщават на сайта си от Министерството на образованието и науката (МОН).

Първото място бе присъдено на Моника Иванова от СУЕЕ "Св. Константин-Кирил Философ" и Джеорджиана Радой от Румъния. Двете приготвиха лава кейк с цитруси, течен център с бял шоколад и сос от ягоди.

На второ място е отборът на Виктория Ненкова от Основното училище "Любен Каравелов" и Бетина Петрова от Професионалната гимназия по туризъм, с направено "Тирамису в чаша".

Пресиян Богданов от СУПНЕ "Фридрих Шилер“ и Илияна Стоянова от Професионалната гимназия по туризъм в Русе заеха третото място с "Мъфини с шоколад“.

Специалната награда на община Русе бе връчена на отбора на Таня Емилова и Андреа Чюринов от Молдова. А наградата на Професионалната гимназия по туризъм получиха Христина Христова и Кристиян Златев.

Специалната награда на "Русе арт" бе за отбора на Радостина Русева и Магдалена Пенчева.

/ХТ/

В допълнение

Избиране на снимки

Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.

Изтегляне на снимки

Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите

news.modal.header

news.modal.text

Към 09:26 на 17.06.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация