site.btaВечните замърсители се откриват все повече в храната

Вечните замърсители се откриват все повече в храната
Вечните замърсители се откриват все повече в храната
Снимка: БТА, архив
Вечните замърсители (пер- и полифлуороалкиловите вещества, съкр. PFAS) се откриват все повече в храната, съобщи АФП. Според Световната здравна организация (СЗО) съдържанието на пестициди, съдържащи се в плодовете и зеленчуците, консумирани в Европа,

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ХТ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 19:51 на 22.04.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация