Обсъден бе потенциалът на протеините от насекоми за производство на фуражи за животните

site.btaПовече от 120 участници се включиха в Петнадесетия национален бизнес форум на Съюза по хранителна промишленост в София

Повече от 120 участници се включиха в Петнадесетия национален бизнес форум на Съюза по хранителна промишленост в София
Повече от 120 участници се включиха в Петнадесетия национален бизнес форум на Съюза по хранителна промишленост в София
Повече от 120 участници се включиха в Петнадесетия национален бизнес форум на Съюза по хранителна промишленост в София снимка: Сдружение за достъпна и качествена храна
Повече от 120 участници се включиха в Петнадесетия национален бизнес форум на Съюза по хранителна промишленост в София

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ХК/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 00:44 на 30.04.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация