site.btaЗдравословното хранене с повече зеленчуци след менопаузата намалява риска от рак на гърдата

Здравословното хранене с повече зеленчуци след менопаузата намалява риска от рак на гърдата
Здравословното хранене с повече зеленчуци след менопаузата намалява риска от рак на гърдата
Снимка: АП
Жените, които се хранят здравословно и основно със зеленчуци след менопаузата, са с 14 на сто по-малко изложени на риска от развитие на рак на гърдата, установи френско изследване, цитирано от електронното издание "МедикълЕкспрес".

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ХТ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 01:43 на 05.05.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация