site.btaНамаляване на хранителните отпадъци: как науката може да помогне?

Снимка: Ивона Величкова/БТА, архив
Академичните среди и практикуващите специалисти от различни среди идентифицираха и оцениха действия и разработиха препоръки за създателите на политики и други ключови играчи за намаляване на хранителните отпадъци. Те вече са налични в многоезичен

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/СЛС/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 14:20 на 19.07.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация