site.btaВажността на качествената храна в туристическия сектор и привличането на туристи чрез кулинарни преживявания бяха обсъдени на дискусия в София

Снимка: Анелия Цветкова/БТА
Важността на качествената храна в туристическия сектор и привличането на туристи чрез кулинарни преживявания обсъдиха представители на браншови организации и институции на кръгла маса, която се проведе в Националния пресклуб на БТА в София. Д-р

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ВЙ/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 07:31 на 11.07.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация