site.btaЕдна от основните промени, които следва да настъпят, е декарбонизация на сектора, посочи генералният директор на дирекция "Морско дело и рибарство" в ЕК

Снимка: Христо Касабов/БТА
Има систематично подценяване на това какъв може да бъде приносът на продуктите, отглеждани във водна среда, не само за продоволствената сигурност, но за подобрена диета на европейските граждани. България може би е една от страните, където това

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ВЙ/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 00:39 на 29.06.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация