site.btaВсе повече заведения в Япония прилагат двойно ценообразуване - за местни жители и за чуждестранни туристи

Снимка: AP/Eugene Hoshiko
Японските ресторанти въвеждат постепенно двустепенна система за ценообразуване в туристическите места, тъй като заведенията за хранене се стремят да спечелят от притока на чуждестранни посетители, без да отблъскват местните клиенти, пише японският

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/СС/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 18:08 на 03.07.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация