site.btaПравилно приготвените хамбургери не крият риск от птичи грип, установи американско проучване

Снимка: Мартина Ганчева/БТА, архив
Не е открит вирус на птичи грип след готвене на смляно говеждо месо до средно до добре изпечено, посочи Министерството на земеделието на САЩ след провеждане на проучване, направено в отговор на опасенията за разпространение на болестта при

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/СС/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 05:38 на 30.06.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация