Консумира се все по-малко месо

site.btaПроизводството на заместители на месото на растителна основа в Германия продължава да нараства

Производството на заместители на месото на растителна основа в Германия продължава да нараства
Производството на заместители на месото на растителна основа в Германия продължава да нараства
Снимка: Пиксабей
Наденички от тофу вместо от месо, соеви питки вместо пържоли, вегетариански бургери вместо кюфтета - за много германски домакинства вегетарианските или веганските заместители на месото вече са привична част от дневното меню, макар често да са

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ЕС/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 02:11 на 19.05.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация