site.btaВенецуелската кафе индустрия залага на генетично разработен сорт кафе, за да се върне на международния пазар

Венецуелската кафе индустрия залага на генетично разработен сорт кафе, за да се върне на международния пазар
Венецуелската кафе индустрия залага на генетично разработен сорт кафе, за да се върне на международния пазар
Сорт кафе, генетично разработен във Венецуела, предизвиква буря сред ценителите заради вкуса си и впечатляващите размери на реколтата, карайки местните производители да се надяват на увеличен износ на фона на продължителната икономическа криза в

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ИЦ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 05:58 на 17.05.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация