site.btaВенецуелската кафе индустрия залага на генетично разработен сорт кафе, за да се върне на международния пазар

Сорт кафе, генетично разработен във Венецуела, предизвиква буря сред ценителите заради вкуса си и впечатляващите размери на реколтата, карайки местните производители да се надяват на увеличен износ на фона на продължителната икономическа криза в

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ИЦ/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 21:04 на 01.07.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация