site.btaЦенообразуването в контекста на конкурентното и потребителското право ще бъде обсъдено на онлайн форум на 30 март

Ценообразуването в контекста на конкурентното и потребителското право ще бъде обсъдено на онлайн форум на 30 март
Ценообразуването в контекста на конкурентното и потребителското право ще бъде обсъдено на онлайн форум на 30 март
колаж: ГБИТК

Адвокатско съдружие "Ърнст и Янг" организира онлайн събитие, на което ще представи темата за ценообразуването в контекста на конкурентното и потребителското право, съобщиха от Германо-българската индустриално-търговска камара в последния брой на бюлетина си Bulgarien Aktuell, получен в БТА. Форумът ще започне в 13:00 ч. на 30 март.

Темата ще представят - Светлин Адриянов, съдружник и ръководител на правната практика за ЕY България, Северна Македония, Албания и Косово и Юра Минчева, мениджър и адвокат в Адвокатско съдружие "Ърнст и Янг".

Светлин Адриянов има магистърска степен по право от Софийския университет "Св. Климент Охридски". Също така заема длъжността председател на Комитета за съответствие в Германо-българската индустриално-търговска камара. Той е адвокат, квалифициран като представител по индустриална собственост на местно и европейско ниво и е квалифициран медиатор към Министерството на правосъдието в България.

Юра Минчева е мениджър в Адвокатско съдружие "Ърнст и Янг" с дългогодишен опит в конкурентното право и административните спорове и процедури. Представлявала е редица клиенти пред Комисията за защита на конкуренцията и административните съдилища във връзка с производства за установяване на нарушения на ЗЗК и издаване на разрешения за концентрации; съветвала е клиенти за съответствието на реализираната от тях дейност с конкурентното законодателство и Закона за защита на потребителите, структуриране на дистрибуторските им системи, изготвяне на правила за съответствие и т.н. Препоръчан адвокат от Legal 500 за европейско и конкурентно право и съдебни спорове.

/ВЙ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 16:48 на 05.06.2023 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация