site.bta"Мултивак Груп" запозна професионалисти от хранително-вкусовата промишленост с последните тенденции в порционирането

Д-р Митко Василев (вляво) и Трифон Филипов. Снимка: БТА
Последните тенденции за порциониране и опаковане на телешко, свинско и агнешко месо бяха представени днес в шоурума на "Мултивак Груп" в Индустриална зона София-Божурище. В официалната церемония по откриването взеха участие д-р Митко Василев, главен

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ВЙ/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 01:34 на 03.07.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация