Перничанинът е дипломиран инструктор от Италианската пица федерация

site.btaКаква е тайната на вкусната пица и има ли тънкости в приготвянето ѝ, разказва майсторът на италианския специалитет от Перник Надко Панталеев

Всяка неделя част от вкуса на Италия се пренася в центъра на пернишкото село Мещица, където се приготвят пици по оригинални рецепти. Това се случва отскоро, а техен майстор е 48-годишният перничанин Надко Панталеев. Той е управител в голяма верига

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ВД/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 23:35 на 13.08.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация